Warning: session_cache_expire(): Session cache expiration cannot be changed when a session is active in /var/www/portalhaz.hu/html/scripts/cms/sessionchk.php on line 2

Notice: session_start(): Ignoring session_start() because a session is already active in /var/www/portalhaz.hu/html/scripts/cms/sessionchk.php on line 3

Warning: Undefined array key "cmsmode" in /var/www/portalhaz.hu/html/scripts/cms/cmsinit.php on line 4
PORTÁLHÁZ Kft
Warning: Undefined array key "usergood" in /var/www/portalhaz.hu/html/scripts/cms/cms2head.php on line 9


Gyártott termékek

A PORTÁLHÁZ Kft. jellemzően egy-egy projektben az épületgépészethez tartozó elemeket szállítja, a kisebb acélszerkezetektől, akár a homlokzati üvegfalak, üvegkupolák elkészítéséig.
A rendelkezésre álló szakembergárda bonyolultabb gyártási és szerelési feladatoktól sem riad vissza, a pontos tervezési, gyártási, szerelési munkát igénylő feladatok során az íves kivitelű szerkezetek, többféle anyagtípus kombinálásával létrehozott termékek, egyedi igények kiszolgálását jelentő megrendeléseket is teljesíteni kívánja. Igy adva Vevői részére a jellemzően sorozatgyártásra szakosodott vállalkozások között egyedi, nem összehasonlítható szolgáltatást a fémipari termékek előállításában.

A vállalat által előállított termékek megfelelnek az Európai Unióban és Magyarországon érvényes jogszabályoknak, szabványoknak, előírásoknak, rendelkeznek a forgalomba hozatalhoz szükséges engedélyekkel és minősítésekkel.

© 2011 PORTÁLHÁZ Kft.

Warning: Undefined array key "usergood" in /var/www/portalhaz.hu/html/scripts/cms/cmsend.php on line 2

Warning: Undefined array key "MY_ROOT" in /var/www/portalhaz.hu/html/scripts/cms/cmsend.php on line 2