Warning: session_cache_expire(): Session cache expiration cannot be changed when a session is active in /var/www/portalhaz.hu/html/scripts/cms/sessionchk.php on line 2

Notice: session_start(): Ignoring session_start() because a session is already active in /var/www/portalhaz.hu/html/scripts/cms/sessionchk.php on line 3

Warning: Undefined array key "cmsmode" in /var/www/portalhaz.hu/html/scripts/cms/cmsinit.php on line 4
PORTÁLHÁZ Kft.
Warning: Undefined array key "usergood" in /var/www/portalhaz.hu/html/scripts/cms/cms2head.php on line 9


Cégismertető

A PORTÁLHÁZ KFT. BEMUTATÁSA

A PORTÁLHÁZ Kft. fő tevékenysége fémszerkezetek gyártása és szerelése. A cég felépítése, humán erőforrása, eszközparkja mind alumínium, mind pedig szerkezetlakatos termékek előállítására lett létrehozva.

A tulajdonosi elképzeléseknek megfelelően a forgalmazott termékek az épületgépészet körébe tartozó fémszerkezetek széles skáláját lefedik, kiegészítve a termékek szakszerű beépítésével, amely teljeskörű kiszolgáltatást jelent az építőipari beruházások épületgépészeti lakatos szerkezeteinek szállítása során.

Szakembereink arra törekednek, hogy a megálmodott szerkezetek kivitelezése költség-hatékony módon a cég által készített gyártmánytervek alapján jó minőségben készülhessenek el.

A gyártmánytervezést korszerű szoftverek segítik, munkatársaink a szoftvereket magas szinten, több éves tapasztalattal használják. A bizonylati rend betartását és a folyamatok követését az ABAS integrált rendszer alkalmazásával oldottuk meg, amely lehetővé teszi a folyamatirányítást, hatékony munkavégzést, az összetett, bonyolult beszerzési és gyártási folyamatok nyomonkövetését, összehangolását.

Amennyiben az Ön beruházásában, projektjében is fémszerkezetekre van szükség, készséggel állunk rendelkezésükre. Kész konszignációkra rövid határidővel adunk ajánlatot, szükség esetén műszaki tanácsadással segítjük a projekt megvalósítását.

 

© 2011 PORTÁLHÁZ Kft.

Warning: Undefined array key "usergood" in /var/www/portalhaz.hu/html/scripts/cms/cmsend.php on line 2

Warning: Undefined array key "MY_ROOT" in /var/www/portalhaz.hu/html/scripts/cms/cmsend.php on line 2